Telenor karusellen klubbrenn i lysløypa i Skeskroken starter torsdag 9. januar. Samme dag blir det offisiell åpning av Skileikanlegget. Klubbrennene vil som tidligere starte kl. 18.30 med påmelding fra kl. 18.00. Det blir renn hver torsdag utover vinteren, med unntak av i vinterferien i uke 9, så lenge forholdene tillater det.

Nytt av året er ulik startkontingent for de som tegner medlemskap i skigruppa og de som ikke er medlemmer.

De statlige aktivitetsmidlene gjennom Norges Idrettsforbund og de respektive særforbund er blant de viktigste inntektskildene til drift av frivillige idrettslag. Reglene for registrering av aktivitet er skjerpet inn, slik at det nå kun er medlemmer som teller ved registreringen.

Aktivitet i seg selv er altså ikke nok for å få tildelt aktivitetsmidler. Mens skigruppa til nå har registrert alle som har gått fem eller flere klubbrenn som medlemmer, må det fra nå av være betalt en medlemskontingent for at utøverens aktivitet skal telle ved idrettsregistreringen.

Medlemskontingent SLIL ski koster 100 kroner per person per år. Denne er den samme uavhengig av alder og hvorvidt en er aktiv/deltaker i klubbrenn eller støttemedlem.

Barn og ungdom som i høst har deltatt på barmarkstrening og betalt treningsavgift på 100 kroner trenger ikke betale medlemskontingent i tillegg. De er allerede registrert som medlemmer gjennom treningsavgiften.

For å stimulere flest mulig til å tegne medlemsskap i SLIL ski vil det bli billigere startkontingent på klubbrennene for medlemmer enn for dem som ikke er medlemmer. Mens startkontingenten for ikke-medlemmer vil være 50 kroner per klubbrenn, vil startkontingenten for medlemmer være 25 kroner.

Medlemskontingenten på 100 kroner kan betales til ski- og friidrettsgruppas bankkonto 2075.30.30957. Merk innbetalingen med «Medlemskap ski 2014», samt navn og fødselsdato (dd.mm.åååå) på den kontingenten gjelder.

Det vil også bli delt ut innbetalingsgiroer ved påmelding til klubbrennene i lysløypa.

Som medlem vil du også få tilgang til SLIL ski- og friidrettsgruppas klubbavtale hos MX Sport Hov Randsfjord Handel. Her kan medlemmene handle relevant tøy og utstyr til 20 prosent medlemsrabatt. Du kan lese mer om klubbavtalen i høyremenyen her på hjemmesida. Avtalen er nettopp reforhandlet for 2014-2015, og oppdatert informasjon om klubbavtalen kommer her på hjemmesida en av de første dagene.

Så får vi bare håpe skiføret melder seg i tide til klubbrenn fra torsdag 9. januar. Helgen 14. og 15. desember så det bra ut, og noen ivrige gikk de første rundene i lysløypa. Siden da har været slått om, og per 23. desember er det ikke skiføre i traseen.

Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om klubbrennene når det første rennet nærmer seg.

Fram til da ønsker ski- og friidrettsgruppa alle en riktig god jul og et godt nytt år.

PS: Som noen kanskje allerede har oppdaget er skileikanlegget ved lysløypa ytterligere ferdigstilt denne sommeren og høsten. Det er gjort noen tilpasninger i akeanlegget og det har kommet på plass en grillhytte finansiert av spillemidlene anlegget er tildelt. Det har også ankommet en brakke som er tenkt satt i stand slik at påmelding og startnummerutdeling på klubbrennene ikke lenger behøver å foregå utendørs. Det vil bli offisiell åpning av skileikanlegget i forkant av klubbrennet torsdag 9. januar.