Gledelig deltakervekst i Landåsløpet

Thorstein_Nereng

TOTALVINNER: Thorstein Nereng fra Fluberg skiklubb var beste løper i Landåsløpet 2015.

Med 59 deltakere på startstreken ble det en gledelig deltakervekst i årets utgave av Landåsløpet søndag 8. februar sammenliknet med de senere årenes løp. Thorstein Nereng fra Fluberg Skiklubb ble beste løper totalt. Elin Dunker fra Søndre Land IL Ski var beste kvinneløper.

Deltakelsen fordelte seg med 44 løpere i trimklassa og 15 løpere i klassen for aktive.

Dette var en gledelig økning i forhold til de siste åra. Det var flotte løyper og nydelige forhold som møtte deltagerne fra Bergegarda skistadion. Etter lørdagens ruskevær med vind og mildvær, var det løypekjører Per Gullas natt på scooteren som var årsaken til de fine løypene.

Thorstein Nereng fra Fluberg Skiklubb, i klassa M 40 – 44 år, var raskeste løper på den sterke tida 1.10.27, og tok med det et napp i Søndre Land kommunes vandrepokal. Han var i underkant av 2 minutter foran neste løper i samme klasse, Roger Framnes fra Raufoss IL.

I kvinneklassa stilte bare en løper til start, Elin Dunker fra Søndre Land IL Ski. Hun kom inn på tida 1.26.03.

Fint driv: Bjørn Edvardsen i fint driv inn mot mål på Bergegarda skistadion

FINT DRIV: Bjørn Edvardsen i fint driv inn mot mål på Bergegarda skistadion

FIN TUR: Sigurd og Per Chr. Aasarmoen hadde en fin tur sammen under søndagens Landåsløp.

FORNØYD: Tomas Skaugrud sa seg fornøyd med eget løp.

VETERAN: Åge Sløttet er en veteran i Landåsløpsammenheng.